Ove Edgar Johnson

Stilling: Mekaniker inne på verksted, klargjøring

Alder: 37

Hvorfor valgte du denne yrkesretningen?

Jeg ble introdusert for Hesselberg da jeg fikk jobb her på verkstedet da vi hadde arbeidsuke på ungdomsskolen via svogeren min som jobbet her. Jeg syns det var veldig gøy, og det var et fantastisk miljø! Det endte opp med at jeg fikk sommerjobb her ved siden av skolen, og nå har jeg snart vært her i 17 år.

Hvilken utdanning har du?

3 års skolegang, som het da grunnkurs mekaniker. 2 år på skolen og 1 år i praksis. Var også 1 år i militæret, så kom jeg tilbake i 2007 og fikk fast jobb her i Hesselberg.

Hvordan ser arbeidsdagen din ut?

Her på inneverkstedet har vi fast arbeidstid; 07.00-15.00 mandag til fredag. Det er mye variert arbeid, så dagene er aldri like, noe jeg trives godt med. Det er også en fordel t å jobbe under gode arbeidsforhold, anlegget er nytt og moderne og vi har bra utstyr. Jeg jobber mest på klargjøring av nye maskiner fra fabrikk.

3 ord som beskriver deg?

Humørspreder, gretten når jeg ikke får mat og en lagspiller. 

Hvilke interesser har du på fritiden?

Nå risikerer jeg latter fra gutta på gulvet, men på fritiden syr jeg. Jeg har startet eget firma, der syr jeg spesialdesignede buffer som de bruker i forsvaret. Jeg kan takke forsvaret for mye av det jeg har lært og den jeg er i dag, så jeg er stolt av å kunne bidra videre der. 

Hva er det beste med å jobbe i Hesselberg?

Uten tvil miljøet og kollegaene mine. Vi på gølvet samarbeider bra og kommer godt overens, det er hovedårsaken til at jeg har vært her så lenge.

 

Til søknadsskjema