Geir Atle Kjørli

Stilling: Utemekaniker

Hvorfor valgte du denne yrkesretningen?

Jeg har alltid vært interessert i alt med motor og det som durer og bråker, så det var naturlig å bevege seg innenfor denne retningen. Min far var også mekaniker, jeg var titt og ofte med han på jobb da jeg vokste opp.

Hvilken utdanning har du?

Anleggsmaskin reparatør, som det het i de dager jeg gikk på skole.

Hvordan ser arbeidsdagen din ut?

Står som regel opp klokka 06.00 og lager en kaffe, da er dagen i gang. Arbeidstiden er vanligvis fra 07-15. Da setter jeg meg i bilen og kjører ut til kundene. Bilen er kontoret, så man blir glad i å kjøre bil. Kan nesten si at kundene blir mine kollegaer, vi har så mange hyggelige kunder som jeg har fått en god relasjon til. Jeg føler meg heldig som aldri har gruet meg en eneste dag til jobb. Ingen dag er lik, det er varierte dager og oppgaver. Jeg har mye frihet, og legger opp arbeidsdagen selv ettersom hva som passer for kundene og meg. Ringer kunden klokka 19 på kvelden, så tar jeg gjerne telefonen å hjelpe dem med å få maskinen i gang dersom de står fast. Det blir en livsstil å være mekaniker, noe jeg trives veldig godt med.

Hvordan vil du beskrive deg selv?

Blid, utadvendt, glad i folk, har med årene blitt erfaren – noe som har gjort meg trygg i meg selv og jobben min.

Hvilke interesser har du på fritiden?

Familien min. Jeg har en sønn og datter som holder meg i gang. Datteren min driver med motorcross, og sønnen min ønsker å gå i mine fotspor. Han har vært med meg på jobb mange ganger, og er nå i gang med utdanning i denne retningen. Han ønsker å begynne i pappa sin jobb i Hesselberg, det har han sagt fra han var liten, noe jeg syns er veldig gøy.

Hva er det beste med å jobbe i Hesselberg?

Friheten og alle de gode kollegaer og kunder jeg har fått en god relasjon til i de 14 årene jeg har vært her. Det som gir meg mest nå er å kunne få lære bort det jeg selv har lært til nye kollegaer. Det er spennende å få være den personen som tar imot og gi de muligheten til å prøve seg selv. Jeg husker godt hvordan det var å være ny, og syns det er spennende å være med å bringe stafettpinnen videre. 

 

Til søknadsskjema